Manjana pendapatan melalui forex trading




Manjana pendapatan melalui forex tradingHari ini saya menulis lagi setelah dekat 20 hari tak menulis. Minggu ni saya di sideline memerhatikan gerak mercado. Noticias yang ada pun tak banyak yang menarik. Kalau ada yang nak mencuba, EURUSD nampak gayanya akan turun. Masa NFP hari tu, saya dapat lebih 300 PIPS malam sabtu (Jumaat di New York) tu dan lebih 500 PIPS na proxima semana (comercio Isnin hingga Rabu). Malam ini (waktu KL), dalam pukul 8.30 mlm, EUA akan membuat pengumuman mengenai 8220Nonfarm Emprego Mudanca8221 dan 8220Unemployment Rate8221. Mulai pukul 8,35 mlm, halatuju forex market akan di ketahui. Jadi kebanyakan trader senyap dan di sideline hari ini. Saya hanya buat satu trade dan dapatlah USD 5 sebentar tadi. Juga, mulai sekarang saya akan par de comercio USDJPY e EUROJPY. Mengikut guru-guru forex, kita diminuta untuk fokus paling banyak 2 par sahaja. Mudah e um saco para o cafe. Tunggu malam ini ye. Memandangkan situasi forex mercado yang tak menentu, saya hanya memerhatikan dari luar. Tiada comercio yang dilakukan sejak Selasa. Hanya biarkan comercio yang dibuat hari Isnin dalam pasaran. Juga, saya menunggu berita penting dari EUA esok. Ia dapat menentukan arah tuju pasaran selepas itu. Quando voce comete um erro, nao olhe para ele por muito tempo. Leve a razao da coisa em sua mente, e entao olhe para a frente. Os erros sao licoes de sabedoria. O passado nao pode ser mudado. O futuro ainda esta em seu poder.8217 8212 Hugh White, politico dos Estados Unidos Publicado originalmente por jomie Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. Bukan nak boikot ke menda..mmg dialu2kan kadatangan tuan. Tapi mungkin caranya ada sikit keliru disini. Ini secao revista. Kalau tuan nak promova algo sobre nak labur forex atau nak lebur forex ou menda2, tuan buleh promove kat link ni Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou maior. Voce atualmente tem 0 posts. Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. Ok tuan. Tq2. Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. 14-02-2013, 11:11 Data de inscricao: fevereiro de 2013 Post Obrigado Obrigado Obrigado (Recebido): 0 Curtiu (Recebido): 0 Nao gosta (Recebido): 0 Postado originalmente por hariz07 Para ver links ou imagens neste forum, sua postagem A contagem deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. Dh kene som ngn otai2 cg. Kihkihkih. Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. ..fuhhh, dasyat gak berforum nie yer. Pa2 trocadilho, obrigado 2 tudo. Selamat bekenalan. Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. Postado originalmente por abuamsyar Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou maior. Voce atualmente tem 0 posts. Novatos dlm CG, mas nao newbies dalam forex. Hehehe..baru nak berjinak2 dalam forum, takkan terus nak boikot ambo. Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou superior. Voce atualmente tem 0 posts. Bukan boikot. Jgn ler salah paham Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou maior. Voce atualmente tem 0 posts. . Sebab banyak kes skang ni Para ver links ou imagens neste forum, a contagem de posts deve ser 1 ou maior. Voce atualmente tem 0 posts. Hheheheh. Gud luck, mano. Kita Hamba Allah - Bukan Hamba duit.